fbpx
Actual

Ministerul Educației a lansat Programul pentru profesori și părinți „Aleg să fiu BINE cu alții și cu mine”

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în parteneriat cu Fondul ONU pentru Populație UNFPA Moldova a lansat astăzi, 8 octombrie, Programul „Aleg să fiu BINE cu alții și cu mine”.

Scopul Programului este de a oferi un sport cadrelor didactice, managerilor instituțiilor de învățământ și părinților privind menținerea bunăstării psiho-emoționale în contextul pandemiei COVID-19.

Astfel, timp de trei luni, experți în educație și psihologi vor desfășura 16 sesiuni online, live, în cadrul cărora vor discuta despre importanța menținerii sănătății mintale și nevoile psiho-emoționale. Live-urile vor putea fi accesate pe pagina de facebook a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

În cadrul evenimentului de lansare a Programului „Aleg să fiu BINE cu alții și cu mine”, secretarul de stat în domeniul educației, Natalia Grîu a menționat că speră ca acest Program va deveni un suport  real pentru cadrele didactice, manageri și părinți, având în vedere perioada dificilă pe care o traversăm cu toții din cauza pandemiei COVID-19. Oficialul i-a îndemnat pe profesori și părinți să urmărească sesiunile live și să vină cu propuneri asupra subiectelor care ar dori să fie abordate.

La prima sesiune live din cadrul Programului au fost puse în discuții următoarele subiecte: binele meu pentru binele nostru; cum obțin starea de bine și cum contribui la starea de bine a celor din jur.

Articole asemănătoare

Lupta pentru viața Maestrului Nicolae Botgros, continuă. Cum se simte acesta

Anna Casian-Musteață

ATENȚIE, ȘOFERI! De la 1 noiembrie, farurile mașinilor trebuie conectate și pe timp de zi

Anna Casian-Musteață

Situația la frontieră: În ultimele 24 de ore au intrat în țară peste 6 mii de persoane

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....