Meteo SLD

METEO: Cum va fi vremea de Paşte şi ce temperaturi ne aşteaptă

Astăzi cerul va fi variabil. Izolat, se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei maxima va fi de 22 de grade, iar la Tiraspol și Leova de 24 de grade. La Comrat și Cahul sunt prognozate 25 de grade.

În Capitală se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice și 23 de grade. În următoarele zile, vremea puțin se răcește. Marți și miercuri meteorologii anunță ploi, iar maximele vor oscila între 17 și 20 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 24 de grade. La Roma se vor înregistra 19 grade, iar la Londra și Berlin câte 15 grade. La Paris se așteaptă 12 grade și ploi.

La Belgrad maxima va fi de 20 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai puțin. La Viena sunt anunțate 17 grade, iar la Praga și Varșovia 15 grade. La Atena cerul va fi senin și 24 de grade în termometre.

La București și Kiev sunt prognozate 22 de grade, iar la Ankara cu un grad mai puțin. La Moscova se vor înregistra 11 grade Celsius.

Sursa: publika.md

Articole asemănătoare

METEO: Azi vor cădea ploi cu descărcări electrice pe tot teritoriul țării

Anna Casian-Musteață

METEO: COD GALBEN de caniculă pentru următoarele zile

Anna Casian-Musteață

COD GALBEN: În această după amiază sunt anunțate ploi puternice cu vijelie

Se încarcă....