Meteo

METEO: Sunt aşteptate ploi slabe cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, sunt posibile ploi slabe cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab din nord. La Briceni vor fi 26 de grade Celsius, iar la Soroca va fi cu un grad mai mult. La Bălţi se vor înregistra 29 de grade, iar la Orhei sunt prognozate 30 de grade.

La Tiraspol şi Leova termometrele vor indica 32 de grade Celsius, iar la Comrat vor fi 33 de grade. La Cahul temperaturile vor urca până la 34 de grade.

În Capitală vor fi 32 de grade Celsius. În următoarele zile, se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. Temperaturile vor ajunge până la 31 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate maxime de 34 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 30 de grade. La Paris se vor înregistra până la 23 de grade, iar la Londra va fi cu două grade mai puţin.

La Berlin termometrele vor indica 31 de grade. La Viena şi Budapesta sunt anunţate maxime de 31 de grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai mult. La Varşovia vor fi 27 de grade. La Bucureşti temperaturile vor urca până la 33 de grade, iar la Atena, până la 34 de grade.

La Ankara se vor înregistra 35 de grade, iar cerul va fi variabil. La Kiev vor fi 28 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Moscova, maximele nu vor depăşi 24 de grade Celsius.

  

Sursă :

Publika.md

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....