Mesajul dureros lăsat de Alina, tânăra din România, care și-a pus capăt zilelor chiar în noaptea de Revelion

Alina Ioana Petruş, o tânără în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsită fără viaţă, chiar în noaptea de Revelion, în casa în care locuia, în cartierul Gheorgheni.

Tragedia s-a produs joi, 31 decembrie 2020, cu numai câteva ore înainte de trecerea în noul an. Alina se afla singură în casa din cartierul Gheorgheni atunci când şi-ar fi pus capăt zilelor, scrie antena3.ro.

Cel care a găsit-o a fost chiar fratele ei, care a sunat de urgenţă la numărul 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

Din nefericire, a fost prea târziu, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 16.00, joi, 31 decembrie 2020. Cadavrul persoanei a fost transportat la IML în vederea efectuării autopsiei, urmând a fi stabilite împrejurarile exacte în care a survenit decesul persoanei. Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Mesaj dureros lăsat pe Facebook de Alina înainte de a se sinucide

Cu câteva ore înainte de a fi găsită fără viaţă, tânăra de 30 de ani a scris un mesaj pe Facebook, însă nimeni nu a înţeles că Alina scrise, de fapt, un mesaj de adio.

Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat… Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)… Asa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine…Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”, a scris Ioana Alina Petruș, joi dimineața, 31 decembrie 2020, la ora 04.35.

Previous Post

VESTE BUNĂ! Militarii şi veteranii vor primi anul acesta alocaţii majorate

Next Post

Recomandările nutriționiștilor: Ce murături să mănânci după sărbători

Related Posts
Total
49
Share