Mama lui Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase, a venit cu un nou mesaj

Redacția Regional

UPDATE

La scurt timp mama a venit cu o altă declarație:

,,Oameni buni, vreau să vă zic,că postările anterioare ale mele,referitor la ceea,ce s-a întâmplat cu Cătălin,a fost o reacție a mea,ca mamă,la ceea,ce s-a vorbit și ce s-a auzit în spațiul public. V-am mai spus,că fiind, mama lui Cătălin,m-am simțit obligată să-mi apăr copilul,să-i apăr memoria lui și să dezmint informațiil false…așa cum ar face-o probabil,fiecare mamă.Mi-am expus,doar punctul meu de vedere..și nu am vrut la direct să învinuiesc pe nimeni.Numai Cătălin știe,ce a fost în sufletul lui, înnoaptea ceea,dar din păcate nu-l mai putem întoarce să ne spuna. De aceea,nu doresc nimănui să suporte consecinte urâte,în urma acestor postări.Toți,cei care i-am fost aproape,purtăm probabil câte o parte din vină…dar asta, pâna la urmă a fost decizia lui. Și, nu vreau să învinuiesc nici băieții din trupă l,nici pe Iurie Badicu,nici prietenii,care i-au fost în preajma.Viața merge înainte,cât de dureros nu ar fi..Toți avem familii,servicii,copii și trebuie să continuăm să trăim frumos și demn pe acest Pământ. Nu doresc nimănui nici un rău. Doar Dumnezeu este în măsură să judece. Iar pe Cătălin să-l avem în memorie mereu,ca un băiat frumos,carismatic și cu o voce deosebită”, a scris mama lui Cătălin Caragea pe Facebook.

La două luni de la moartea lui Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase, mama acestuia a venit cu o declarație.

Iată mesajul mamei:

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care l-ați îndrăgit pe Cătălin, care i-ați apreciat talentul, simplitatea și modestia lui, care i-ați admirat felul unic de a trăi și a reda emoțiile în piesele lui. Mulțumesc tuturor pentru cuvinte frumoase, de susținere și încurajare, la adresa noastră. Și cu toate că nimic nu poate diminua durerea de nedescris și golul imens, totuși un pic ne-ați mai alinat sufletul.

Multe se vorbesc, se inventează, se presupun… Sunt multe semne de întrebare… Dar o spun cu certitudine că Bădicu, cu câteva săptămâni înainte de tragedie, căuta activ un solist nou pentru trupa 7 Klase și organiza și casting-uri, unde audia băieți la chitară și voce (ei cântau piesele 7 Klase, piele pe care le cânta Cătălin). Despre toate aceste lucruri mi-a povestit Cătălin, care aflase, desigur, mai târziu. Vă imaginați cum s-a simțit băiatul când a aflat?

Care ar fi motivul și pentru ce avea nevoie Bădicu de alt solist? Deoarece Cătălin era ambițios, avea caracter și cunoștea muzica, spre deosebire de producător, care nu are absolut nimic cu muzica, e doar un bişnițar, și evident, Cătălin se contra cu el, înțelegea lucruri care nu-i erau pe plac așa zisului producător. Cătălin era mai greu de manipulat, spre deosebire de ceilalți băieți, care erau de acord cu Cătălin, dar în fața lui Iurie nu aveau curaj, de fapt, ca și acuma…

Ce explicații a dat Bădicu băieților? Simplu – că el dorește ca în trupa lui să fie 2 vocaliști. La care a adăugat că el din start știa că Cătălin nu va accepta asta și dacă nu-i convine, poate să-și ia o pauză și să părăsească trupa.

Deci, despre ce fel de calități umane, despre ce fel de profesionalism vorbim noi, oameni buni? Acest ipocrit l-a adus pe Cătălin la o stare de depresie, de dezorientare. El foarte mult suferea, pentru că a depus mult suflet în tot ce făcea. Iar eu îi ziceam să mai aștepte, să mai vedem ce va fi… Numai că el nu a mai rezistat…

Cătălin, fiind fraged, iubitor de muzică, de oameni, a avut nevoie într-adevăr de o atitudine profesionistă de la un producator-mentor, cu calități umane, care știe cum să crească o stea, cum să o îndrume, cum să o dezvolte. Dar, din păcate nu a avut noroc și nu a putut ține piept acestui nesimțit, arogant și periculos om. Și, cu toată dragostea de viață ce o avea, acest Badicu a avut un impact distrugător asupra lui.

Cătălin spunea deseori că e imposibil să faci artă când cineva îți dă indicații din principiu, fără să cunoască însuși ce e arta.

Era atât de tânar, dar cu o întelepciune de batrân, era deschis, sociabil, sincer și credea că toți oamenii sunt la fel. Era o persoană care își dorea totul sau nimic. Și gestul care l-a făcut a fost un protest al sufletului, al fiecărui nerv, un strigăt în fața unei nedreptăți, trădări, că nu-i de acord cu această atitudine față de el și nu se va lăsa umilit de nimeni. Păcat că în calea vieții lui a apărut acest “om”… nepotrivit.

Am făcut aceste postări în memoria băiatului meu, văzând atitudinea și comportamentul inadecvat al producătorului, dezvăluirile lui false și urâte la adresa lui Cătălin. Sper că deja toți au înțeles motivul. Sunt obligată, ca mamă, să-mi apăr copilul, să fac lumină și să aduc claritate. Regret mult că nu l-am putut apăra și ajuta sufficient când era în viață”, a scris Aurelia Deliu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase, a fost găsit mort într-un apartament din Chișinău, pe data de 23 martie 2020. Acesta s-a strangulat cu o curea, iar pe corpul său nu au fost găsite urme de moarte violentă.

Previous Post

LA UN PAS DE MOARTE! În ultimele 72 de ore, în Capitală au avut loc 116 accidente rutiere

Next Post

Restaurantele și cafenelele își reiau activitatea din 1 iunie. Iată ce reguli trebuie respectate!

Related Posts
Total
1
Share