FOTO: Luptătorii Federației „Voievod” au ocupat locuri de frunte la Campionatul Mondial XFC de la Roma

Istorie pentru Republica Moldova la Campionatul Mondial de XFC. Sportivii moldoveni de la Federația „Voievod” ne-au reprezentat țara demn la Campionatul Mondial, care s-a desfășurat în Italia, orașul Roma.

Denis Nicolaevici a obținut o victorie senzațională în fața adversarului din Elveția, versiunea pro, câștigând cea mai prestigioasă centură a competiției și titlu de “Campion Mondial XFC”. Dumitru Ostrovan a obținut în finală o victorie prin KO asupra adversarului din Franța. Sportivul Denis Crețu a obținut două victorii prin strangulare, devenind campion Mondial incontestabil, iar Anatolie Gafin a câștigat finala în fața adversarului din Norvegia.

„Dragi prieteni, sportivi, părinți și parteneri, vă mulțumim din suflet pentru susținere! In cadrul Campionatului Mondial, am făcut tot posibilul și imposibilul să reprezentăm țara la cel mai înalt nivel. Mulțumim sportivilor pentru caracter și munca depusă zi de zi in sălile de sport”, se arată în mesajul de pe pagina oficială a Club Maximus – Voievod.

Rezultatele:

Denis Nicolaevici – locul 1
Dumitru Ostrovan – locul 1
Denis Cretu – locul 1
Gafin Anatolie – locul 1
Pănuță Mihai – locul 2
Vasile Zbirnea – locul 3
Lucian Genunchi – locul 3

Campionatul Mondial XFC s-a desfășurat între 21 și 24 octombrie, la Roma. La eveniment au participat peste 600 sportivi din 35 de țări.

Previous Post

Un băiat de 15 ani din Puhoi, Ialoveni, căutat de rude și Poliție. A dispărut de trei zile!

Next Post

VESTE BUNĂ! Compania olandeză Vitol a câștigat tenderul pentru furnizarea gazelor naturale Republicii Moldova

Related Posts
Total
22
Share