Hâncești Social

La Leușeni, Hîncești, va avea loc Târgul „LA POARTA ȚĂRII”, ediția III

La Leușeni, Hîncești, va avea loc Târgul „LA POARTA ȚĂRII”, ediția III

Pe data de 19 mai, toți moldovenii sunt așteptați să sărbătorească frumos o zi de duminică la poarta țării, adică în satul Leușeni, Hâncești, unde va fi organizată cea de-a III-a ediție a târgului „La Poarta Țării”.

Tradițional, la eveniment va fi multă muzică și dans, produse autohtone, spații de joacă pentru cei mici, masterclass-uri și multe alte surprize frumoase.

Toți cei prezenți vor avea ocazia de a gusta din vinurile „Dealu Morilor” și Tronciu Wines, de a cumpăra accesorii handmade de la Liliana Lazar, de a afla mai multe despre împletirea coșurilor din nuiele și confecționarea oalelor de lut, de a gusta și cumpăra cașcavaluri delicioase, produse cu multă atenție și dragoste în satul Dancu, de a achiziționa uleiuri esențiale marca SRL Cioara Levanțică, dar și struguri delicioși.

Iar copiii se vor distra la un loc de joacă special amenjat pentru ei, cu tobogane, carusel, popcorn, vată dulce și multe jucării

Dacă vrei să ieși din rutina urbană și să intri în esența ruralului stropit cu savoarea produselor autohtone, atunci duminică, 19 mai, vino la poarta țării, la Leușeni, începând cu ora 11:00!

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe pagina de Facebook.

Anna Casian-Musteață

Articole asemănătoare

Incident grav în satul Hulboaca. Un taximetrist a fost agresat și tăiat cu cuțitul de doi tineri

Redacția Regional

VESTE TRISTĂ. Scriitoarea și jurnalista Valentina Tăzlăuanu s-a stins din viață

Redacția Regional

IMPORTANT pentru moldovenii cu cetățenie română! Alocațiile pentru copii se vor dubla

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....