Bălți

La Bălți au fost onorate 21 de cupluri „de aur” şi 1 cuplu „de diamant”

La Bălți au fost onorate 21 de cupluri „de aur” şi 1 cuplu „de diamant”

Anul 2019, declarat în republică Anul Familiei, se va întipări în memoria bălţenilor drept anul unui spectru larg de cupluri longevive care şi-au serbat nunta „de aur” şi cea „de diamant”. În total, în anul acesta, ceva peste 40 de cupluri fericite şi-au celebrat căsnicia, care a fost înregistrată cu 50 şi respectiv 60 de ani în urmă.

Serbarea celor 18 cupluri care, pe motiv de sănătate şi-au delegat doar câte un reprezentatnt, a avut loc în clădirea primăriei la 15 mai curent, la ora 10. În aceeaşi zi, la ora 14, în sala festivă a restaurantului Astoria, pentru încă 22 de cupluri care au trăit împreună momente de bucurie, la fel ca şi cele de tristeţe, – unii în decurs de 50 de ani, iar alţii de 60 de ani, – conducerea primăriei municipiului Bălţi cu participarea activă a Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţia Familiei şi a Secţiei Cultură au organizat o petrecere de neuitat.

Primarul municipiului Niсolai Grigorișin s-a adresat fericiţilor „tineri însurăţei” cu un mesaj călduros de felicitare. Domnia sa le-a dorit multă sănătate, mulţi ani fericiţi, viață plină de bucurie înconjuraţi de cei apropiaţi. „Vă admir familiile. Viaţa dumneavoastră este demnă de urmat şi este un exemplu pentru tânăra generaţie”. Dupa aceasta a urmat înmânarea diplomelor familiilor şi cadouri sub formă de ajutor financiar în suma de 2.000 lei şi, respectiv, de 4.000 lei

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....