Politică

La alegerile din 20 octombrie 2019, am putea avea 41 de candidați la funcția de deputat în cele patru circumscripții electorale uninominale

La alegerile  din 20 octombrie 2019, am putea avea 41 de candidați la funcția de deputat în cele patru circumscripții electorale uninominale

La consiliile electorale ale circumscripțiilor electorale uninominale (CECEU) au fost depuse 41 de cereri în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale nr.17, 33, 48 și 50.

Cele mai multe solicitări au fost înregistrate de CECEU nr. 33, – venite din partea a 13 pretendenți la funcția de deputat.

Totodată, au fost înregistrate deja 13 grupuri de inițiativă, iar 3 сandidați au depus listele de subscripție și dosarele solicitate în vederea examinării înregistrării în cursa electorală.

Conform prevederilor legislației electorale, ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile electorale uninominale este 19 septembrie curent.

Informații exhaustive despre pretendenții la funcția de deputat, candidații înregistrați și alte date de interes public, pot fi consultate pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, la rubrica „Alegeri parlamentare noi”, compartimentul „Circumscripții electorale” sau accesînd http://bit.ly/2zdtmDi.  

Articole asemănătoare

Alegeri prezidențiale în Belarus: bătălia televiziunii împotriva internetului

Robert Escu

Top 4 politicieni din Moldova care sunt populari în prezent

Redacția Regional

Președintele Igor Dodon vrea să modifice Constituția Republicii Moldova

Redacția Regional
Se încarcă....