Jaf în plină stradă. Un bărbat din Mingir a rămas fără bani

Felicia Croitoru

La Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apelul telefonic de la o doamnă, al unei localități din raionul Hîncești, care a comunicat că în strada satului, concubinul său, în vârstă de 56 ani a fost agresat fizic de un grup de persoane, care ulterior i-au luat și geaca în care era îmbracat.

Potrivit ofițerul superior de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, la fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. În urma audierii victimei si a apelantei s-a stabilit că în jurul orei 21:30, în strada satului Mingir, victima, în timp ce se întorcea acasă de la o consăteancă, în vârstă de 34 ani a fost agresat fizic de un grup de persoane cunoscute, care ulterior în mod deschis, aceștia l-au deposedat de geaca personală, în care avea bani în sumă de 1850 lei. În urma măsurilor operative întreprinse, au fost stabiliți 4 minori, în vârstă de 16, 15 și 14 ani.

Dintre care 2 fete si un băiat fiind copiii consatencei, de unde se întorcea victima. În timpul documentării cazului, minorii au declarat că cunoșteau cu certitudine faptul că victima, avea asupra sa bani și folosindu-se de incapacitatea lui de a se apără, din motiv că se afla în stare ebrietate avansată, ultimii au decis să profite de situație și să-i fure bani. Minorii au recunoscut fapta pe care au comis-o și apoi a fost depistată și geaca, însă banii erau deja cheltuiți.

Toți 4 minori, fac parte din familii socialmente vulnerabile, unii din ei deja au mai fost în vizorul poliție și nu sunt la prima abatere de genul dat.

Poliția investighează toate circumstanțele pentru a stabili sancțiunea persoanelor vinovate.

Previous Post

Incendiu în sectorul Râșcani. La fața locului au intervenit trei echipaje ale pompierilor

Next Post

Accident grav la Hâncești: Două mașini s-au ciocnit la intrarea într-o stație PECO. O femeie a ajuns la spital

Related Posts
Total
26
Share