Italia: Un moldovean, a suferit un atac cerebral vascular în somn. Rudele cer ajutor pentru repatrierea corpului neînsuflețit

Felicia Croitoru

Sfârşit tragic pentru un moldovean, care muncea în orașul Roma, din Italia. El a suferit un atac cerebral vascular în timpul somnului. Tragedia s-a întâmplat pe data de 12 februarie curent.

Îndurerați de vestea pe care au aflat-o rudele acestuia cer ajutor de la oameni pentru a putea repatria acasă trupul neînsuflețit al bărbatului.

Potrivit informațiilor, moldoveanul, a suferit un atac cerebral vascular în somn.

Alexandru, era originar din satul Lozova, raionul Strășeni și de ceva timp muncea în orașul Roma. 

„Stimați compatrioți și oameni de bună credință! Din păcate, viața uneori e prea dură cu noi, dându-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta… Așa s-a întâmplat și în cazul familiei lui Alexandru, un tânăr ambițios din Republica Moldova,

Pe lângă durerea nemărginită, familia tânărului urmează să suporte cheltuielile pentru repatrierea trupului neînsuflețit, care sunt destul de considerabile.

În acest context, facem un apel către toți oamenii cu suflet mare care au posibilitate să contribuie financiar pentru ca părinții lui Alexandru, să-și poată conduce pe ultimul drum fecior. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”, se arată în mesajul de pe rețelele de socializare.

Cei care vor să contribuie cu un mic ajutor pot contacta persoana din Italia: Tel: 3427572114. https://www.facebook.com/victoria.vartik sau pe tatăl din Moldova la nr. de telefon: 069683839.

Previous Post

Un set de teste pentru detectarea coronavirusului a ajuns la Chişinău

Next Post

VIDEO: Au fost lansate piesele pregătite pentru reprezentanta României la Eurovision 2020

Related Posts
Total
89
Share