Chișinău

Într-o curte din sectorul Ciocana au fost depistate 48 de plante de Cannabis

Într-o curte din sectorul Ciocana au fost depistate 48 de plante de Cannabis

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigație au documentat activitatea ilicită a unui tânăr de 22 ani, domiciliat în sect. Ciocana, specializat în plantarea, cultivarea plantelor de “Cannabis”.

Astfel, polițiștii au efectuat o percheziție autorizată la domiciliul tânărului, unde au depistat 48 plante de “Cannabis”, care erau îngrijite de el chiar în ograda unde locuiește. Plantele au fost smulse, ridicate, sigilate și expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele expertizei, tânărul va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

Reamintim că, operațiunea “Mac-2019” a fost  iniţiată cu scopul de a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal. Poliţia Capitalei va întreprinde toate acţiunile legale de contracare a infracţiunilor legate de droguri. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

Articole asemănătoare

REGULI NOI! Unde în Chișinău pot fi amplasate stațiile PECO

Anna Casian-Musteață

AU DECIS! Doar 36 de școli din Chişinău vor activa în regim normal

Anna Casian-Musteață

Pe mai multe străzi din Chișinău se repară trotuarele

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....