Monden

Interpreta Diana Stoica a lansat piesă nouă „Rușine”

Interpreta Diana Stoica a lansat piesă nouă „Rușine”

Diana Stoica – este o personalitate care reprezintă arta muzicală în Republica Moldova și România. A făcut școală muzicală, studiind vocal. A participat la numeroase concursuri musicale, etape naționale. Pe parcursul activității sale artistice a înregistrat primul ei single intitulat: „Muzica Răsună”, urmat cu un success cu peste 11 milioane de vizualizări, public din Republica Moldova și România. Ultimul său proiect muzical: „Butonaș”.

„Rușine” – Este o producție video realizată cu interpreta Diana Stoica în Republica Moldova, r-ul Strășeni, s. Micăuți. Ideea videoclipului aduce la sat o fetiță fără un pic măcar de „Rușine” care se apucă de făcut năzbâtii locuitorilor de draga dimineață. Aceasta încă de la prima scenă reușește să o supere pe bunicuța Elizaveta, spălânduși pantofii cu cana de la făntână.
Videoclipul include circa 10 scene din viața de zi cu zi a locuitorilor unde eroina noastră joacă rolul principal de a pune obstacole sau a se amuza pe ocupația acestora.

Filmările videoclipului au durat 12 ore cu circa 40 de oameni implicați la producție.

Frumoasa producție video a văzut lumina zilei datorită echipei:

Prod. de Smally Music

Muzică: Vitalie Cătana (Smally)
Text: Bogdan Dascal
Aranjament: Vitalie Catăna (Smally), Tudor Sprînceană, Anatolie Drăgan
Mix & Mastering: Vitalie Catana (Smally)
Chitară: Serghei Iarovoi
Acordeon: Nicolae Bologa
Vioară: Vitalie Volog

Videoclip / Producție: Cristina Isacov

Regie: Cristina Isacov
Camera & Montaj: Nicolai Balan
Make-up / Cuafură: Tatiana & Marina Hacina
Scenograf: Natalia Cavcaliuc
Casting: Veaceslav Tatar Slayk, Natalia Cavcaliuc
Fotograf: Cristina Isacov
Actori principali: Diana Stoica, Bunicuța Elizaveta, Oleg Sclifos, Natalia Cavcaliuc, Nicolae Deleu, Tatiana Hacina, Sergiu Briguneț, Eugen Grișciuv, Simion Malîi, Dorel Voloșciuc, Mihai Sestrajivitovschii.Se incarca....