Monden

Interpreta de muzică populară, Mihaela Tabură, a lansat o melodie pascală

Interpreta de muzică populară, Mihaela Tabură, a lansat o melodie pascală

Tânăra interpretă de muzică populară, Mihaela Tabură, a realizat producția video a unei cântări executate la Sfintele Slujbe, în Bisericile Ortodoxe cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

Melodia interpretată este catalogată drept priceasnă, aceasta reprezentând o cântare religioasă, iar textul provine din poezii populare cu autori anonimi și sunt cântate în timpul Sfintei Împărtășanii a duhovnicului.

“Azi, în zi de sărbătoare, vreau să vă aduc în dar , o melodie pentru toți creștinii cu sufletul curat. O priceasnă frumoasa! Desigur ca am avut ca susținere, o echipa minunată care au muncit împreuna cu mine. Și vreau să încep cu mulțumiri și anume Vadim Barancea, care a depus mult efort ca să iasă ceva deosebit. Vio Mark, care de fiecare dată face lucruri minunate împreună cu echipa lui. Videoclipul a fost filmat într-o locație superbă a Orheiului Vechi, pentru care aduc sincere mulțumiri părintelui Vladimir pentru receptivitate și ajutor! Sper să ajungă la sufletele voastre și să aveți răbdare să ascultați această priceasnă frumoasă.” – a scris interpreta în cadrul premierei, lansată la data de 07 aprilie, sărbătoare marcată cu roșu în calendare.

Sursa – BusuiocTV.md

Articole asemănătoare

VIDEO: Valera de la Banca de Bancuri s-a lansat pe piața muzicală

Mia Roșca

PIESĂ NOUĂ! Denis Midone: ,,Mai știi”

Mia Roșca

Gretta, un nou nume pe piața muzicală autohtonă, care-și face debutul cu piesa “Stai”

Redacția Regional
Se încarcă....