Insulele Bali și Riau s-au redeschis pentru turiștii din 19 țări

Indonezia a redeschis joi insulele sale turistice pentru turişti din 19 ţări, în contextul reducerii numărului de contaminări cu noul tip de coronavirus, informează dpa.

Cele 19 ţări sunt Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Kuwait, Bahrain, Qatar, China, India, Japonia, Coreea de Sud, Noua Zeelandă, Liechtenstein, Italia, Franța, Portugalia, Spania, Suedia, Polonia, Ungaria și Norvegia, a precizat oficialul. Vizitatorii din aceste țări vor putea intra în Indonezia doar prin insulele turistice Bali şi Riau.

Turiștii vor trebui să prezinte un certificat de vaccinare anti-COVID scris în engleză și să facă de asemenea dovada unui test PCR negativ și de rezervare la hotel.

Înainte de aceasta, Indonezia a decis să scurteze de la opt la cinci zile perioada de carantină pentru persoanele care sosesc pe teritoriul său.

Aeroportul Ngurah Rai din Bali se redeschide de joi pentru zborurile internaţionale.

Indonezia a relaxat gradual restricţiile impuse pentru a stăvili răspândirea COVID-19 după o escaladare a numărului de contaminări în iunie şi iulie, care au pus presiune mare pe spitale. Însă în ultimele săptămâni, numărul zilnic de cazuri a început să scadă treptat, ajungând la sub 1500 pe zi.

Sursa – Publika

Previous Post

Un tânăr moldovean, arestat în Italia pentru că a jefuit și violat o bătrână

Next Post

O tânără din Ocnița, căutată cu disperare de familie. A dispărut de 4 zile!

Related Posts
Total
22
Share