Instituția Medico-Sanitară Publică „Centrul COVID-19 Chișinău” va fi lichidată

Instituția Medico-Sanitară Publică „Centrul COVID-19 Chișinău”, amplasată la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, va fi dizolvată. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de Executiv. 

Decizia cu privire la încetarea activității IMSP „Centrul COVID-19 Chișinău” a fost luată în contextul în care actualmente situația epidemiologică privind COVID-19 în Republica Moldova este relativ stabilă, iar în ultimul val al pandemiei centrul a fost utilizat doar pentru trierea persoanelor infectate, cele care aveau nevoie de tratament fiind transferate în instituțiile medicale. 

De lichidarea Instituției Medico-Sanitare Publice „Centrul COVID-19 Chișinău” se va ocupa o comisie responsabilă, care va fi instituită de Ministerul Sănătății.

Abonați-vă la canalul nostru de Telegram, pentru a fi la curent cu ultimele știri din țară și de peste hotaret.me/regionalmd

Previous Post

Republica Moldova și Republica Lituania vor coopera împreună în lupta împotriva criminalității

Next Post

Directorul Spitalului Raional Cahul, judecat pentru exercitarea atribuțiilor în sectorul public în situație de conflict de interese

Related Posts
Total
9
Share