Actual

Instituția Medico-Sanitară Publică Centrul „Constructorul COVID-19” și-a sistat activitatea

În contextul expirări în Republica Moldova a Stării de Urgență, Instituția Medico-Sanitară Publică Centrul „Constructorul COVID-19” și-a sistat activitatea, începând cu data de 21 mai. Astfel, pacienții internați cu infecția COVID-19 vor fi transferați la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 și Spitalul Clinic Municipal ,,Sf. Arhanghel Mihail”, scrie Ziarul de Gardă.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul capitalei, Ion Ceban, care a dispus crearea unei comisii de predare a bunurilor Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul ,,Constructorul COVID-l9″, aflate în gestiune pe perioada stării excepționale, către Agenția Proprietăți Publice și gestiunea economică Î.S. Sanatoriului-Preventoriu de Bază,,Constructorul”.

Potrivit dispoziției, echipamentele și bunurile procurate și/sau donate Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul ,,Constructorul COVID-19″, pe durata activității, vor fi transmise Direcției generale asistență socială și sănătate.

Totodată, resursele financiare, alocate și/sau donate în perioada de activitate a Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul ,,Constructorul COVID-I9″, vor fi transferate în contul Direcției generale asistență socială și sănătate.

Sursa – Ziarul de Gardă

Articole asemănătoare

Un medic urolog a decedat din cauza noului coronavirus. Avea doar 46 de ani!

Anna Casian-Musteață

Situația la frontieră: 6 372 de persoane au traversat hotarul țării în ultimele 24 de ore

Redacția Regional

Pe parcursul lunii mai, trei persoane au murit prin electrocutare

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....