Instituția Medico-Sanitară Publică Centrul „Constructorul COVID-19” și-a sistat activitatea

Anna Casian-Musteață

În contextul expirări în Republica Moldova a Stării de Urgență, Instituția Medico-Sanitară Publică Centrul „Constructorul COVID-19” și-a sistat activitatea, începând cu data de 21 mai. Astfel, pacienții internați cu infecția COVID-19 vor fi transferați la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 și Spitalul Clinic Municipal ,,Sf. Arhanghel Mihail”, scrie Ziarul de Gardă.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul capitalei, Ion Ceban, care a dispus crearea unei comisii de predare a bunurilor Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul ,,Constructorul COVID-l9″, aflate în gestiune pe perioada stării excepționale, către Agenția Proprietăți Publice și gestiunea economică Î.S. Sanatoriului-Preventoriu de Bază,,Constructorul”.

Potrivit dispoziției, echipamentele și bunurile procurate și/sau donate Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul ,,Constructorul COVID-19″, pe durata activității, vor fi transmise Direcției generale asistență socială și sănătate.

Totodată, resursele financiare, alocate și/sau donate în perioada de activitate a Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul ,,Constructorul COVID-I9″, vor fi transferate în contul Direcției generale asistență socială și sănătate.

Sursa – Ziarul de Gardă

Previous Post

INCREDIBIL! O bunică a fost impusă să șteargă de pe Facebook pozele cu nepoții săi

Next Post

ANUNȚ! Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea fi anulate definitiv

Related Posts
Total
15
Share