Inspectoratul Național de Patrulare atenționează șoferii: Conduceți cu maximă atenție!

Circa 250 echipaje de patrulare sunt prezente pe principalele artere de circulație pentru a asigura fluidizarea traficului rutier, informează Regional.md.

În aceste condiții, se înregistrează o creștere a numărului de vehicule în mișcare şi implicit o scădere a fluenței circulației rutiere în capitală, pe majoritatea drumurilor de intrare în municipiu. Inspectorii de patrulare se află pe aceste segmente și fluidizează traficul rutier.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă tuturor conducătorilor auto, odată cu întoarcerea lor în capitală, să evite să parcheze automobilele pe marginea străzilor sau în curțile blocurilor locative, deoarece staționarea acestora va îngreuna curățarea drumurilor de copacii și cablurile electrice care au căzut în ultimele zile din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Poliția reamintește șoferilor să circule cu prudență, să adapteze viteza la condițiile meteo rutiere și a unui carosabil umed, să păstreze distanța dintre vehicule, să nu staționeze în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau în intersecții.

 

Previous Post

Situație EXCEPȚIONALĂ în orașul Comrat. Mai multe case au fost inundate!

Next Post

Un tânăr din Edinț a fost găsit mort într-o benzinărie

Related Posts
Total
0
Share