Criuleni

Inspectoratul de Poliție Criuleni are un nou sediu. Polițiștii vor avea condiții excelente de muncă!

La data de 26 ianuarie a avut loc inaugurarea noului sediu al Inspectoratului de Poliție Criuleni. Edificiul a fost construit din temelie și dotat cu mobilier și tehnică de ultima generație, asigurând polițiștilor care activează în acest inspectorat, condiții excelente de muncă  pentru facilitarea activităţii poliţiştilor și asigurarea cetățenilor a accesului liber și transparent la servicii polițienești de calitate.

La  eveniment  au participat șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, polițiști și veteran ai IP Criuleni, reprezentanți ai administrației publice  locale și locuitori ai orașului Criuleni.   

 În mesajul de felicitare Alexandru Pânzari a  menționat  despre importanța relației   de cooperare între polițiști  și cetățeni , specificând  că misiunea Poliției este de a oferi siguranță fiecărui cetățean și orientând activitatea acestora spre soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitatea.

Noul sediu este un simbol al celor mai bune lucruri pe care le poate oferi statul cetățenilor săi, dar și un simbol al motivelor pentru care trebuie să garantăm siguranță tuturor celor care au așteptări de la noi ca instituție a statului. Astfel, oamenii  care se vor adresa aici, vor primi din partea angajaților, servicii de calitate și soluții pentru  rezolvarea problemelor cu care se confruntă”, a  specificat Alexandru Pînzari.

 De asemenea, șeful Poliției a menționat că în acest an urmează să fie deschis un  sector nou de Poliție, în municipiului Chișinău.

Lucririle de construcție a  sediului a costat  17 milioane de lei, bani alocați  din  bugetul de stat.

În cadrul acestei instituții activează 128 angajați, care deservesc  43 de localități.

Inspectoratul dispune de un izolator care oferă condiții decente persoanelor din custodia Poliției, acesta fiind  creat cu suportul acordat de Uniunea Europeană în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliției.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....