SLD Sport

Înscrie-ți copilul la fotbal

Înscrie-ți copilul la fotbal

Într-o lume tot mai dezvoltată din punct de vedere tehnologic mediul online-virtual este de multe ori mult mai atractiv decat realitatea în care trăim. Nu odată ai auzit dar chiar și tu ai spus-o, copiii din ziua de azi nu știu altceva decât telefon si tabletă.

Și cine i-ar compătimi?

Cu ce e mai bună realitatea fizică decât cea virtuală? De ce să merg la școală și să fiu supus acestui sistem de educație învechit când pot învăța engleza sau matematica pe youtube? De ce sa ies în parcurile murdare și lăsate de izbeliște cand pot vorbi cu prietenii direct pe facebook sau instagram? De ce să ies pe terenul de fotbal unde buruianul e până la genunchi iar gâștile și vacile pasc alături când pot juca FIFA, joc ce-mi oferă o realitate mult mai confortabilă și mai modernă? Nu te-ai gândit niciodata la asta?

Înscrie-ți copilul la fotbal.

Într-o lume în care totul se mișcă cu rapiditate ar fi bine să începem să raspundem cerințelor și trebuințelor anului 2020. Ideea nu e sa invinovățim tehnologia sau tânăra generație ci din contra sa răspundem acestor cerințe prin crearea unor realități noi, moderne unde copilul sa dorească să trăiască.

Una dintre soluții este ceea ce facem noi. Dacă in Europa cluburile formatoare de fotbal pentru copii sunt o normalitate la noi n-au existat vreodată, cel puțin nu înafara Chișinăului. Putem astfel cu mândrie să spunem că suntem primii! Metodele de antrenament moderne pe care le implementăm dau deja rezultate. Cel mai important însă este să vedem cum acești copii se dezvoltă nu doar ca fotbaliști ci și ca oameni. Doar în fotbal ca și in viață e important sa iei decizii si poate și mai important este ca aceste decizii sa fie corecte. Dar cum nimeni nu se naște învățat greșelile mereu fac parte din proces iar cel mai experimentat devine cel ce face cele mai multe greșeli.

Cu multă stimă și respect, echipa FC Pavilion!

Articole asemănătoare

Echipa națională de fotbal a Moldovei va juca un meci amical de poveste cu Italia

VIDEO: FC Petrocub Hîncești este noua deținătoarea a Cupei Moldovei pentru prima oară în istoria echipei

Redacția Regional

Școlile de fotbal și cluburile din Diviziile A și B au primit acceptul de reluare a antrenamentelor, dar cu o singură condiție

Redacția Regional
Se încarcă....