Social

Incident șocant în Găgăuzia. Un câine a atacat o căruță

O întâmplare greu de imaginat s-a produs în autonomia găgăuză. Un câine agresiv a atacat o căruță care circula pe drum și chiar a reușit s-o târască în afara carosabilului.

Un câine din rasa Alabai a atacat o căruță care circula pe o stradă din Comrat, informează presa locală. Incidentul a fost surprins de o cameră de bord.

În imagini se vede cum în apropiere de o benzinărie câinele aleargă pe drum și se îndreaptă spre o căruță trasă de un măgar, care vine din sensul opus. 

Videoul a fost publicat pe o rețea de socializare, iar autorul a menționat că animalul era extrem de agresiv.

„Următoarea scenă a rămas în afara camerei de bord: Câinele Alabai l-a apucat de gât pe măgarul care trăgea căruța și l-a târât împreună cu trăsura în afara carosabilului. Bărbatul care conducea căruța a încercat să alunge câinele, dar acesta nu reacționa. În scurt timp căruța trasă forțat de câine a dispărut după orizont. Ce s-a întâmplat mai departe – nu se cunoaște. Au rămas sau nu vii bărbatul și măgarul – nu se cunoaște”, a menționat autorul postării. 

Proprietarul căruței nu s-a adresat la poliție după acest incident. Nici la Spitalul raional Comrat în acea zi nu au ajuns maturi cu mușcături de câine. 

Sursa – sputnik.md

Articole asemănătoare

IMPORTANT! În ce țări pot deja călători moldovenii și în care mai sunt restricții

Redacția Regional

DETALII NOI: Militarul care a murit azi în misiune a fost strivit între două mașini

Lanuri de cânepă, identificate la frontiera moldo-ucraineană

Redacția Regional
Se încarcă....