Social

Incident grav în satul Hulboaca. Un taximetrist a fost agresat și tăiat cu cuțitul de doi tineri

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care este angajatul unei companii de taximetrie din Chișinău, a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu un cuțit de către doi tineri. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:00, în satul Hulboaca, din comuna Grătiești, municipiul Chișinău.

„Taximetristul urma să efectueze o comandă din localitatea Hulboaca spre sectorul Botanica, când clienții, doi tineri, din motive care încă nu au fost stabilite de anchetă, l-au atacat cu un obiect ascuțit asemănător unui cuțit. Aceștia i-au aplicat mai multe lovituri victimei, inclusiv plăgi de cuțit pe suprafața corpului și au dat bir cu fugiții. Victima a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutor medical”, a declarat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Pe acest caz, Poliția Capitalei a inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și identitate, inclusiv locul aflării suspecților. Cei doi urmează să fie reținuți pentru 72 de ore și să fie cercetați penal.

sursa: deschide.md

Articole asemănătoare

DETALII NOI: Militarul care a murit azi în misiune a fost strivit între două mașini

Lanuri de cânepă, identificate la frontiera moldo-ucraineană

Redacția Regional

IMPORTANT! Cine are dreptul să solicite reexaminarea pensiei de la 1 iulie 2020

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....