Incendiu la Botanica! Pompierii au găsit cadavrul proprietarului carbonizat

Anna Casian-Musteață

O femeie în vârstă de 82 de ani a fost salvată de pompieri în urma unui incendiu izbucnit în seara zilei de 14 ianuarie într-un apartament de pe șoseaua Muncești nr.792 din municipiul Chișinău. Potrivit IGSU arderea era localizată într-un apartament de la etajul doi a unui bloc de locuit cu 5 nivele.

În procesul intervenției, pompierii au evacuat și salvat o femeie în vârstă de 82 de ani, care a fost preluată de serviciul medical ajuns la fața locului. În urma recunoașterii, pompierii au depistat în apartament cadavrul parțial carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă 59 de ani. În urma incendiului, focul a afectat bunurile materiale dintr-o odaie.

Datorită intervenției echipelor de salvatori, focul nu a obținut răspândire la alte locuințe. Conform primelor investigații incendiul cel mai probabil a izbucnit din cauza imprudenții în timpul fumatului.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

În acest context, IGSU atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare în special la utilizarea surselor de aprindere și să evite fumatul în locuințe.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 24 situații de risc.

Previous Post

Un polițist din Anenii-Noi a luat mită de 11 000 de lei. Ce riscă pentru această faptă

Next Post

O fetiță nou-născută a fost găsită înghețată într-un parc din Chișinău

Related Posts
Total
5
Share