Incendiu într-o localitate din raionul Nisporeni. Trei persoane, inclusiv un minor, au decedat

Tragedie într-o familie din satul Brătuleni, raionul Nisporeni! În dimineața zilei de 18 decembrie angajații IGSU au fost alertați de urgență pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Brătuleni.

La fața locului au fost îndreptate trei echipaje de intervenție care ajunși la fața locului au stabilit că într-o încăpere cu suprafața de 20 metri pătrați un incendiu a mistuit bunurile materiale, iar trei persoane, o femeie în vîrstă de 29 de ani, un bărbat în vîrstă de 40 de ani și un copil de 6 ani sunt  decedați și carbonizați.

După cercetarea statică și dinamică a locului de ardere, Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat trei versiuni preliminare. Potrivit specialiștilor sunt luate în calcul următoarele ipoteze: prima – nerespectarea regulilor de exploatarea și utilizare a sobei de încălzit, a doua  –  scurtcircuit în rețeaua electrica, iar a treia versiune înaintată este imprudența în timpul fumatului.

După ce angajații IGSU vor stabili toate circumstanțele, Laboratorul experimental antiincendiar va înainta cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului din localitatea Brătuleni.

Load More Related Articles
Load More In Nisporeni

Citește și

Câteva străzi din Chișinău vor rămâne mâine fără apă. Iată CARE sunt acestea!

Furnizorul de apă anunță deconectări pe mai multe străzi din capitală. Sistările au loc în…