Nisporeni Social

Incendiu într-o localitate din raionul Nisporeni. Trei persoane, inclusiv un minor, au decedat

Tragedie într-o familie din satul Brătuleni, raionul Nisporeni! În dimineața zilei de 18 decembrie angajații IGSU au fost alertați de urgență pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Brătuleni.

La fața locului au fost îndreptate trei echipaje de intervenție care ajunși la fața locului au stabilit că într-o încăpere cu suprafața de 20 metri pătrați un incendiu a mistuit bunurile materiale, iar trei persoane, o femeie în vîrstă de 29 de ani, un bărbat în vîrstă de 40 de ani și un copil de 6 ani sunt  decedați și carbonizați.

După cercetarea statică și dinamică a locului de ardere, Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat trei versiuni preliminare. Potrivit specialiștilor sunt luate în calcul următoarele ipoteze: prima – nerespectarea regulilor de exploatarea și utilizare a sobei de încălzit, a doua  –  scurtcircuit în rețeaua electrica, iar a treia versiune înaintată este imprudența în timpul fumatului.

După ce angajații IGSU vor stabili toate circumstanțele, Laboratorul experimental antiincendiar va înainta cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului din localitatea Brătuleni.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....