#Coronavirus Extern

În Marea Britanie a fost deschis un pub virtual unde prietenii se pot întâlni la o bere

„Distanțarea socială” nu înseamnă izolare socială în 2020. Astfel, the Campaign for Real Ale (CAMRA), o asociaţie a consumatorilor britanici care promovează băuturile şi pub-urile tradiţionale, a lansat o platformă video, The Red (On)Lion, unde oricine se poate bucura de o bere şi o discuţie virtuală cu prietenii.

Platforma are o zonă principală de bar, unde vizitatorii pot crea sau rezerva o masă în mod virtual pentru a demara o conferinţă video cu prietenii, participa la diferite jocuri sau la concursuri cu întrebări.

Participanţii pot audia discursuri pe diverse subiecte precum metode de preparare a berii la domiciliu sau berea belgiană.

Nik Antona, președintele național al CAMRA a spus: „Deși nimic nu poate înlocui comunitatea creată de un adevărat pub local, am vrut să creăm o platformă unde consumatorii britanici de bere să se poată reuni pentru o discuție și o băutură.

„Cu toții ne confruntăm cu izolare socială și singurătate, așa că acum este mai important ca niciodată să ne reunim ca şi comunitate pentru a ne sprijini reciproc.”

Articole asemănătoare

ULTIMA ORĂ! 264 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Svetlana Gabură

VIDEO: Mesaje transmise de către medicii care luptă în prima linie împotriva COVID-19 persoanelor care nu cred în coronavirus

Redacția Regional

Accident grav în Italia: Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au decedat

Redacția Regional
Se încarcă....