IMPORTANT! Toate zborurile dinspre și spre Israel rămân sistate până la 6 martie

Anna Casian-Musteață

Toate zborurile dinspre și spre Israel rămân sistate. Autoritățile israeliene au decis că Aeroportul Ben Gurion vă rămâne închis, iar zborurile către și dinspre Israel vor fi sistate până la 6 martie 2021, scrie Sputnik.

Informația a fost făcută publică de Ambasada Republicii Moldova în statul Israel pe pagina oficială de Facebook.

Instituția informează că s-a adresat către autoritățile competente din Israel pentru organizarea, cu titlu de excepție, a unui zbor charter, efectuat de către compania Air Moldova, pe ruta Tel Aviv – Chișinău, la data de 23 februarie 2021. Un răspuns la această solicitare nu a fost emis de către autoritățile israeliene. De precizat că Israelul este inclus în lista statelor la sosirea din care în Republica Moldova se impune autoizolarea. 

Pe lista țărilor din „zona roșie” sunt trecute statele cu o incidență a cazurilor de COVID-19 mai mare sau egală cu 359 de cazuri la fiecare o sută de mii de locuitori. Obligatoriu, persoanele care sosesc din respectivele țări trebuie să completeze fișa epidemiologică la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Lista țărilor din „zona roșie” este revăzută la un interval de 14 zile.

Sursa – Sputnik

Previous Post

13 camioane cu măşti, mănuşi şi costume de protecţie din România, ajung azi în țara noastră

Next Post

CUM vor fi vaccinați moldovenii împotriva COVID-19

Related Posts
Total
12
Share