Politică

IMPORTANT! Planul de Acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020 va fi supus consultărilor publice

IMPORTANT! Planul de Acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020 va fi supus consultărilor publice

În perioada 8-9 august vor avea loc consultările publice propuse de ministere și Cancelaria de Stat la proiectul Planului de Acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020. La ședințele de consultare publică vor participa membri ai Guvernului, reprezentanți ai autorităților publice centrale și ai societății civile.

Planul de acțiuni este elaborat în baza priorităților Programului de activitate al Guvernului și a prevederilor Acordului de Asociere RM-UE, dar  și a  prevederilor  Memorandumului cu FMI/BM, care au drept scop ghidarea activității întregului Guvern.

Consultările publice sunt organizate în scopul asigurării transparenței în procesul decizional. Orarul consultărilor publice la proiectul Planului de Acțiuni al Guvernului pentru anii 2019 – 2020 îl puteți accesa aici.

Pentru a participa la consultări în domeniul vizat este necesară înregistrarea la adresa de email a persoanei responsabile din orarul consultărilor publice cu mențiunea „participare consultări PAG”.

Proiectul Planului de acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020 poate fi accesat aici.

Articole asemănătoare

CEC face APEL către asociaţiile diasporale moldoveneşti pentru a contribui activ la procesul de deschidere a secțiilor de votare în afara țării

Anna Casian-Musteață

VIDEO: Ștefan Gațcan a reapărut într-un nou filmuleț: „Sunt bine, dar am nevoie de o perioadă de liniște și recreere”

Redacția Regional

ULTIMA ORĂ: Ștefan Gațcan a renunțat la mandatul de deputat!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....