Actual

IMPORTANT! Până la 31 iulie, Wizz Air suspendă toate rutele dintre Republica Moldova și Italia

Wizz Air suspendă toate rutele sale dintre Republica Moldova și Italia până pe 31 iulie inclusiv, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile italiene pentru toate zborurile spre Republica Moldova, anunță compania aeriană într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor, care va dura mai mult, și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Sursa – IPN

Articole asemănătoare

DECIS! CINE SUNT cei 13 câștigători ai concursului PREMIUL NAȚIONAL 2020

Situația la frontieră: În ultimele 24 de ore, au intrat în țară peste 5 mii de persoane

Anna Casian-Musteață

GRAV accident rutier la Bulboaca! Un polițist a decedat pe loc!

Se încarcă....