IMPORTANT! De Paștele Blajinilor, transportul public din Capitală ar putea circula

Transportul public din Chişinău ar putea să circule de Paştele Blajinilor. Edilul Capitalei, Ion Ceban, a declarat la şedinţa Primăriei că va recomanda acest lucru Comisiei extraordinare pentru sănătate publică. Ceban spune că va propune şi revizuirea deciziei de suspendare a circulaţiei transportului public în weekend, prin adoptarea unui grafic special, scrie Publika.

“Să venim cu un set de recomandări către Comisia pentru situaţii excepţionale în sănătate publică cu privire la transportul public pentru zilele în care va fi sărbătorit paştele blajinilor sau zilele de odihnă. Ştiind că foarte multă lume lucrează sâmbăta, poate unele lucruri vor fi modificate”, a menţionat Ion Ceban.

Conform deciziei autorităţilor centrale, transportul public din municipiile Chişinău şi Bălţi nu va circula în weekend pe tot parcursului lunii iunie. Totodată, Paştele Blajinilor din acest an a fost amânat pentru 7 şi 8 iunie,, din cauza noului coronavirus.

În anii precedenţi, primăria Capitalei oferea transport gratuit pentru locuitorii oraşului care mergeau la cimitire de Blajini.

Sursa – Publika

Previous Post

MOMENT ISTORIC! Capsula SpaceX Crew Dragon, cu cei doi astronauți NASA, a ajuns în spațiu

Next Post

Alertă cu bombă la Ambasada Federației Ruse din Chișinău

Related Posts
Total
25
Share