Hâncești: Un șofer agresiv a fost reținut de poliție în stare de ebrietate

Robert Escu

În prima noapte din an, la ora 02:15, angajații Serviciului Patrulare al Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Hâncești, aflându-se în serviciu de Patrulare, în comuna Lăpușna, la stația PECO, au observat precum un bărbat vizibil în stare de ebrietate alcoolică, care s-a urcat la volanul unui autoturism de model Volkswagen Caddy.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Hâncești, Cristina Vicol. Angajații poliției au stopat autoturismul Volkswagen Caddy, la cerințele legale ale angajaților de poliție, bărbatul în vârstă de 45 de ani refuzând să prezinte actele. După aceasta, șoferul a coborît din automobil, l-a încuiat și a început să se deplaseze într-o direcție necunoscută. Angajații de poliție l-au somat de câteva ori pe bărbat să stea pe loc, pentru stabilirea identității și documentarea cazului dat.

La cerințele legale ale polițiștilor, ultimul le ingnora totalmente, înjurându-i cu cuvinte necenzurate și vulgare, fapt pentru care, polițiștii au aplicat forța fizică, pentru imobilizarea persoanei, îmbarcarea în autospeciala de serviciu și transportarea la IP Hâncești, pentru documentarea cazului dat. Totodată, acesta a fost supus testului la alcoolemie cu ajutorul aparatului “DRAGER”, ca rezultat în aerul expirat s-a constatat concetrația de alcool de 0,91 mg/l.

Pentru acțiunile ilegale ale șoferului, acesta va fi sancționat în conformitate cu prevederile art. 336 CC al RM, art.353 alin.(1) CC al RM

Previous Post

Un tânăr a fost găsit mort pe marginea drumului. Ar fi fost tamponat de o mașină

Next Post

FOTO: Accident grav pe traseul Hâncești. Trei persoane au ajuns la spital

Related Posts
Total
74
Share