Politică

Guvernul Chicu – 6 luni de activitate. Ce spune Președintele și Premierul

Guvernul Chicu împlinește astăzi șase luni de activitate. Cu această ocazie, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare.

Iată ce spune acesta:

„Transmit felicitări întregii echipe de la guvernare pentru destoinicie, profesionism și rezistență în fața greutăților neașteptate cu care a trebuit să se confrunte.

Nu cred ca vreo altă componență a Guvernului, în oricare altă formulă, ar fi reușit să facă față atât de competent și de eficient pandemiei și provocărilor economice care s-au abătut asupra Republicii Moldova în acest an. Mulți membri ai Guvernului au lucrat practic fără pauză, fără odihnă, departe de familie, supuși unui efort psihic de neimaginat. Dar ei au rezistat moral și au salvat țara, au ținut-o pe linia de plutire, atât sub aspect epidemiologic, cât și economic. De aceea, le sunt recunoscător celor de la Guvern și sunt mândru că am lucrat împreună cu ei cot la cot în această perioadă.

Echipa domnului Chicu a demonstrat perseverență, maximă responsabilitate și tărie de caracter și încă urmează să le demonstreze în continuare, pentru a scoate țara definitiv din criza care s-a abătut asupra noastră a tuturor. Iar eu le voi fi mereu alături în toată această situație și împreună vom face ca în Moldova să fie bine, să fie ordine și să asigurăm dezvoltarea țării și bunăstarea cetățenilor”.

La rândul său, și Premierul Ion Chicu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Mulțumesc tuturor Oamenilor din țară care susțin activitatea noastră în această perioadă dificilă pentru țara noastră și lumea întreagă!

Susținerea Oamenilor și responsabilitatea pe care o avem față de Republica Moldova ne ajută enorm în a confrunta problemele, dar și de a nu ceda în fața presiunilor concertate exercitate de politicieni de tot soiul.

Vreau să Vă asigur, că echipa guvernamentală din componența căreia am onoarea să fac parte, va continua și mai departe să administreze lucrurile în țară cu maximă responsabilitate și respect pentru poporul nostru”.

Articole asemănătoare

Se retrage din politică? Angela Merkel a anunțat că nu va mai candida pentru postul de cancelar al Germaniei

Anna Casian-Musteață

Procuratura insistă pe sechestrarea proprietăților de peste hotare ale lui Vladimir Plahotniuc

Anna Casian-Musteață

FOTO: Lidera PAS, Maia Sandu, a sărit cu parașuta de ziua sa

Redacția Regional
Se încarcă....