Ceadir-Lunga Social

Grup criminal specializat în fabricarea drogurilor la Ceadâr-Lunga, deconspirat de omenii legii

Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, oficiul Sud, în comun cu ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave al INI al IGP al MAI, au pornit o urmărire penală pe faptul circulației ilegale a drogurilor săvîrșit de un grup criminal organizat, care activează în Sudul țarii, a fost deconspirat activitatea unui laborator specializat în fabricarea drogurilor, și spelunca pentru consumul drogurilor, care au fost întreţinute de către un locuitor al orașului Ceadâr-Lunga.

La 16 ianuarie 2019, procurorii PCCOCS în comun cu ofițerii INI, au efectuat percheziții în municipiul Ceadâr-Lunga, ca urmare fiind reținute persoane implicate în activitatea infracțională.

Drept urmare, în rezultatul perchezițiilor în garajul unuia dintre suspecți au fost depistate și ridicate un laborator clandestin cu mijloace special adaptate pentru preparatea substanțelor narcotice, paie de mac, pregătite pentru prepararea opiumului acitelat, care urma să fie comercializat pe teritoriului UTA Găgăuzia și în raioanele de sud a Moldovei.

Persoanele au fost reținute pe un termen de 72 ore. În cazul în care vor fi găsie vinovate, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....