GRAV accident la Soroca. Au fost implicați și doi minori!

Grav accident rutier între localitățile Stoicani și Racovăț din raionul Soroca. Totul s-a întâmplat miercuri după-amiază.

Potrivit ofițerului de presă IP Soroca, Svetlana Talpă, un bărbat de 39 de ani, din satul Vărăncău, raionul Soroca, fără permis de conducere și beat la volan, având viteză excesivă a lovit în partea din spate, un automobil de model Opel Vectra, condus de către un bărbat de 70de ani, care se deplasa pe aceeași bandă. În urma loviturii, vehiculul de model Opel Vectra a ajuns în șanțul de pe marginea carosabilului. 

Ulterior, mașina de model Ford a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un alt vehicul de model Mercedes Benz, condus de către un bărbat de 51 de ani.

Bărbatul care a provocat accidentul avea în calitate de pasageri pe bancheta din spate, doi minorii de 4 și 3 ani. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind 0.81 mg/l în aerul expirat. 

În urma accidentului, minorii și tatăl acestora au fost transportați la Spitalul raional Soroca.

Potrivit informațiilor, minorii și ceilalți doi șoferi nu au avut nevoie de îngrijiri. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Sursa – Publika

Previous Post

În centrul Chișinăului a început instalarea Pomului de Crăciun

Next Post

UNDE VOR FI AMPLASATE azi punctele mobile pentru vaccinarea antiCOVID-19

Related Posts
Total
6
Share