fbpx
Hâncești Regiuni Social

Foto: Zi de bucurie pentru copiii de la Centrul Social din satul Negrea. Aceștea au fost vizitați de o meșteriță handmade!

Copiii de la Centrul Social A O „Concordia. Proiecte Sociale” din satul Negrea, raionul Hîncești, au avut azi parte de o zi deosebită, informează Regional.md. Aceștia au participat la un master class susținut de tânăra artistă handmade Valentina Șelaru, care i-a învățat să croșeteze și să brodeze pe pânză inimioare.

 

Mi-am dorit să petrec  într-un mod mai deosebit Ziua Îndrăgostiților. Astfel, am venit să le fac ziua mai frumoasă acestor copilași. Am rămas uimită de ingeniozitatea și talentul pe care îl au”, a declarat Valentina Șelaru pentru Regional.md.

 

La rândul său, Ion Croitoru, șeful Centrul Social Negrea A O „Concordia. Proiecte Sociale”, susține că în cadrul Centrului se organizează regulat astfel de activități. „Mă bucur mult că mai există tineri care vor să facă voluntariat. Sperăm la o colaborare frumoasă cu Valentina, căci copiilor le-a plăcut foarte mult master class-ul și se arată dornici de a învăța să confecționeze și alte lucrări handmade”, a menționat acesta.

Meșterița a oferit la finalul master class-ului daruri copiilor, promițându-le că va reveni la ei.

Centrul Social Negrea A O „Concordia. Proiecte Sociale” activează în satul Negrea, raionul Hîncești, din luna Noiembrie 2008. Zilnic, aici se alimentează gratuit la pranz  și își petrec timpul liber 45 de persoane, printre care și 10 copii din familiile social-vulnerabile din localitate.

 
Anna Casian-Musteață

Articole asemănătoare

O doctoriță din Hâncești a decedat de COVID-19. Mesajul de condoleanțe, transmis de ANSP

Accident grav la Hâncești. O minoră a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Redacția Regional

Pompierii avertizează: Verificați sobele înainte de a aprinde focul în ele!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....