Home Social (FOTO) Ungheni: Accident în apropiere de Zagarancea

(FOTO) Ungheni: Accident în apropiere de Zagarancea

Un accident grav a avut loc ieri în apropiere de localitatea Zagarancea, Raionul Ungheni. Un automobil de model Volkswagen Polo a derapat de pe șosea și s-a ciocnit de un pilon de electricitate.

Accidentul a avut loc în după amiaza zilei de sîmbătă, în jurul orei 16:15, în regiunea noului pod, parte a centurii de ocolire a municipiului Ungheni, localitatea Zagarancea.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov, șoferul a suferit traumatisme de gravitate medie și i-a fost acordat ajutorul medical.

Oamenii sunt de părere că porțiunea de drum construită adiacent celui care a existat până acum, formează o pantă abruptă în curbă, foarte periculoasă pe timp de ceață, când vizibilitatea este redusă și în caz de polei. Un pericol îl prezintă și un stâlp, situat la 2 metri de partea carosabilă (locul unde s-a produs accidentul), astfel încât șoferii, care coboară în panta respectivă, într-un moment de neatenție, s-ar putea izbi direct în el.

Acest caz urmează să fie documentat de către Inspectoratul de Poliție Ungheni pentru a se stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Sursă foto: bodrug.eu

Sursă :

Bodrug.eu
Load More Related Articles
Load More In Social

Citește și

Gest emoționant: Un moldovean bolnav de cancer, internat într-un spital din Germania, îndeamnă oamenii să iasă la protest

Emoționant. Un moldovean bolnav de cancer, care este internat într-un spital din Germania,…