Social

Foto: Un tânăr a dispărut fără urmă. Familia disperată cere ajutor

Un minor de 17 ani din satul Costești, Ialoveni, a dispărut fără veste, încă la sfârșitul săptămânii trecute, iar rudele disperate nu-i pot da de urmă.

Sora băiatului a făcut o postare pe o rețea de socializare , în care a relatat că înainte să dispară, fratele ei i-a trimis mai multe mesaje dubioase, în care parcă și-ar fi luat rămas bun. Mai mult, acesta a lăsat și un mesaj video, filmat într-o pădure, în care anunță prietenii săi că nu va mai apărea pe rețelele de socializare.

DECLARAȚIILE MINORULUI DISPĂRUT:

Am venit în pădure, acum mă gândesc ce să fac mai departe. Iată-mă, la sfârșit, și gata. Mai departe, cred că nu voi mai apărea pe VK și nici pe alte rețele de socializare.

Mesajele lăsate de minor i-au îngrozit pe rudele acestuia, care s-au adresat la poliție. Potrivit forțelor de ordine, minorul ar fi plecat de acasă în data de 10 mai, părinții acestuia însă au alertat forțele de ordine a doua zi, pe 11 mai. Aceștia ar fi declarat că în acea zi, băiatul lor ar fi plecat de acasă și le-ar fi spus părinților că se duce la sora sa, care locuiește în Chișinău.  Ulterior, în dimineața de 11 mai, acesta s-ar fi pornit la un prieten din raionul Dondușeni.

Minorul a urcat într-un microbuz care pleca spre Dondușeni, informație confirmată de șoferul rutei, însă nu a mai ajuns la destinație. Potrivit poliției, minorul a fost văzut ultima dată în satul Lopatna din Orhei și s-ar fi întreptat spre mănăstirea Țâpova din Rezina. Artiom Gheorghiță are ochii albaștri, părul șaten și corpolența medie. În ziua dispariției, purta un pulover gri, geacă în culori diverse, blugi albaștri, adidași negri combinate cu alb, un chipiu negru, iar în spate purta un rucsac.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe minorul din imagini sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 069 269 620 

Orice informație poate fi utilă.

discuția cu sora sa / Sursa:Facebook

echipa.md

Se incarca....