fbpx
Social

Foto: Și-a croșetat singură rochia de mireasă. Află DESPRE CINE e vorba!

Valentina Șelaru-Colța, meșterița handmade născută în satul Cărpineni, raionul Hîncești, s-a căsătorit recent tocmai la Paris. Fiind îndrăgostită de lucrul manual, aceasta și-a croșetat singură rochia de mireasă, iar rezultatul este extraordinar de frumos.

Demult am așteptat aceasta zi, să pot să inspir și să promovez arta lucrului manual la un alt nivel decât suntem obișnuiți! Mi-am croșetat singură rochia mea de mireasă! E exact așa cum mi am dorit-o. Nu a fost nevoie de mii de euro, ci de mii de minute și nopți de lucru: 72 de flori cu 72 de perle cusute. Rezultatul obținut costă mai mult de atât. Visul micului copil din mine ăstazi s-a materializat. Privesc la creația mea și înțeleg că orice poți obține dacă ești gata să muncești și să iubești ceea ce faci. Eu iubesc unicitatea, iubesc oamenii care tind să fie diferiți de ceilalți”, a scris meșterița pe o rețea de socializare.

Valentina a venit și cu un mesaj pentru urmăritorii săi: „Vreau să știe toată lumea că croșetatul e un talent pe care îl poate avea fiecare dacă este îndrăgit și doar prin muncă și răbdare obții victorie!”.

Îi dorim Valentinei casă de piatră și o familie fericită!

Anna Casian-Musteață

Articole asemănătoare

Azi începe Postul Crăciunului pe stil vechi

Anna Casian-Musteață

IMPORTANT! Cum sunt impozitate coletele în țările lumii

Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore: 12 666 persoane au traversat hotarul țării

Redacția Regional
Se încarcă....