Monden

Foto: Interpretul Sergiu Moșneagu a primit în dar un costum popular de la o fană din satul Cărpineni

În seara zilei de 28 noiembrie, interpretul Sergiu Moșneagu a fost invitat  în emisie directă la Radio Pro Mingir. Una dintre familiile care admiră activitatea interpretului a hotărât să-i facă o surpriză. Astfel, familia Șelaru, a venit în emisie directă cu un dar prețios pentru Sergiu Moșneagu – un costum popular.

Este primul costum popular al interpretului, care spune că-l va păstra cu sfințenie și își va aminti cu drag de seara friguroasă de noiembrie, când familia Șelaru a încălzit-o cu o surpriză extraordinară.

A fost o atmosfera călduroasăîn studioul Radio Pro Mingir!  Mulțumescmult doamnei Fevronia Șelaru pentru surpriza pregătită! A fost ceva neașteptat,ce nu voi uita niciodată!”, spune Sergiu.

Sergiu Moșneagu, originar din satul Bujor, raionul Hâncești, este interpret și profesor de pian, fluier și nai la Școala de Arte din Ialoveni, iar în anul 2018 s-a lansat și pe piața muzicală autohtonă. De asemenea, interpretul este și conducătorul unui ansamblu de fluieriști format din opt tineri, alături de care participă la diverse concursuri și se mândrește de rezultatele obținute.

Interpretul a devenit cunoscutpublicului larg datorită melodiilor „Omule în viața ta” și „Fecior Basarabean”.

Anna Casian-Musteață

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....