Foto: Festivalul Strugurilor Timpurii ,,AuGust” revine în scenă cu cea de-a IV-ediție

Festivalul organizat în cadrul Proiectului comun dintre Asociațiile Obștești AGRO-DICOM (Asociația de Consultanţă şi Instruire a Fermierilor) și APP BACIFERA (AsociaţiaProducătorilor de Pomuşoare), va fi organizat pe 15 August 2021 la Durlești, în fața Casei de Cultură, strada Alexandru Cel Bun nr. 5 în aer liber.

În cadrul celei de-a IV ediții a Festivalului “Au Gust” se anunță un program ce invită la o descoperire a producătorilor locali și participarea la diferite activități dedicate agriculturii și a culturii.

Printre activitățile creative se numără și concursurile AuGust la categoriile foto, video și text cu subiectul Sămânța, dar și rezidența artistică lansată în colaborare cu Galeria Ou.
Evenimentul promovează în special producția eco responsabilă de struguri timpurii pe lângă alte fructe de sezon şi artizanat. Anul acesta organizatorii continuă să abordeze Agri-Cultura, o fuziune dintre agricultură și cultură. Prin această fuziune, să va explora agricultura în mediul periurban ca element central, adăugându-se o valoare culturală prin implicarea persoanelor creative.

Festivalul dă startul la ora 10:00 dimineața. Între 16 și 21 august 2021, se va organiza o serie de ateliere creative și instruiri, care vor avea loc online, urmăriți pagina Facebook a Festivalului pentru înscrieri.

Felicia Croitoru, reporter stagiar.

Previous Post

La două secții de votare amplasate în Germania se vor organiza concerte în ziua alegerilor

Next Post

Doliu în lumea muzicii. A murit interpretul Ion Florea

Related Posts
Total
1
Share