FOTO: Două focare noi de coronavirus în Italia. Localnicii au aruncat cu pietre în muncitorii străini infectați

Avatar

Două focare noi de COVID-19 au apărut în rândurile muncitorilor străini care se află în Italia. Acestea au fost depistate în localitatea Mondragone, la 50 de kilometri de Napoli, dar și la Bologna, notează zugo.md.

La Bologna au fost confirmate 60 de îmbolnăviri în rândurile angajaților unei companii de curierat. Întreprinderea a anunțat că realizează toate măsurile necesare pentru a opri răspândirea contaminărilor în rândul personalului.

În orașul Mondragone, circa 700 de persoane (majoritatea din Bulgaria) care executau lucrări agricole, au fost izolate. Testele au arătat că 43 dintre ele sunt infectate, iar ca urmare toți cei 700 de muncitori au avut ordinul de a rămâne 15 zile în izolare.

Joi, însă, zeci de oameni au încălcat regimul, au forțat cordonul, au organizat un marș în semn de protest și au creat tensiuni și ciocniri cu localnicii. Ca urmare, în ei s-au aruncat pietre, iar mai multe vehicule care aparțin rezidenților bulgari au fost avariate. Poliția a calmat spiritele, iar armata a fost nevoită să intervină pentru a menține mai departe situația sub control.

Previous Post

COD GALBEN de caniculă! Ne așteaptă un weekend fierbinte

Next Post

Dodon comentează informațiile precum că ar fi răspândit coronavirusul: „Președintele țării nu infectează, el riscă”

Related Posts
Total
63
Share