FOTO: Bătaie în primăria unei localități din raionul Hîncești. Edilul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Caz șocant în satul Fârlădeni, raionul Hâncești. Primarul localității a fost atacat duminică de un localnic în stare de ebrietate. După ce l-a înjurat și agresat fizic în stradă, individul a năvălit în biroul edilulului unde conflictul a degenerat într-o bătaie în toată regula. Ambii bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie tv8.md

Potrivit poliției, cei doi se aflau în relații ostile de mai multe luni, după ce primarul l-ar fi anunțat pe localnicul agresiv că îi va lua barul pe care îl deține în proprietate. Totuși, până acum nu s-a ajuns la aplicarea forței fizice. Duminică după – amiază, locacalnicul, beat fiind, ar fi sărit la bătaie la primar în fața mai multor oameni din sat. Primarul ar fi urcat în mașină și și-ar fi căutat de drum. Individul a mers însă la Primărie, a intrat în biroul primarului și a sărit din nou la bătaie. În urma bătăii, au fost distruse mai multe bunuri din birou.

Localnicul bătăuș a fost testat cu alcoolscopul care a arătat o concentrație de 0,90 mg/l alcool în aerul expirat. Oamenii legii au pornit o anchetă și continuă să investigheze circumstanțele producerii acestui incident.

Previous Post

Hâncești: O mașină a luat foc pe un câmp din satul Bujor

Next Post

METEO: Meteorologii anunţă ploi în toată Moldova

Related Posts
Total
1
Share