Social

FOTO: Accident grav la Hîncești. O tânără de 25 de ani a decedat

La 27 iunie 2020, în jurul orei orei 07:54, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești a parvenit informația telefonică precum că pe traseul R-3,km 35+200 m, Hîncești-Cimișlia s-a produs un accident rutier cu persoane traumate.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă și de urmărire penală a IP Hîncești pentru a documenta cazul. S-a stabilit că în jurul orei 07:40-07:50, în apropiere de localitatea Bozieni, raionul Hîncești, un automobil de marca ,,Hyundai” fiind condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor al mun. CHIȘINĂU, nu s-a asigurat într-o depășire a pierdut controlul volanului a derapat de pe traseu și s-a inversat, a declarat Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 25 ani, locuitoare al mun. Chișinău ce se afla în automobil a decedat. Conducătorul auto a fost transportat de urgență la spitalul raional Hîncești.

La moment, de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

DETALII NOI: Militarul care a murit azi în misiune a fost strivit între două mașini

Lanuri de cânepă, identificate la frontiera moldo-ucraineană

Redacția Regional

IMPORTANT! Cine are dreptul să solicite reexaminarea pensiei de la 1 iulie 2020

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....