Formația 3 Sud Est a lansat videoclipul piesei „De-ar vorbi inima”

Îndrăgita formație „3 Sud Est” lansează primul videoclip din 2022 – „De-ar vorbi inima”. Compusă de către Laurențiu Duță, piesa dezvăluie prin versurile sale romantice o poveste de dragoste, dar și importanța acelor clipe petrecute alături de cei dragi.

„2022 este și anul în care trupa 3 Sud Est împlinește 25 de ani, o perioadă în care muzica a fost cea care ne-a unit. În tot acest timp, am cântat împreună cu toți cei care ne-au iubit de-a lungul timpului. «De-ar vorbi inima» este primul cadou pe care îl oferim fanilor noștri. Sperăm ca piesa să ajungă la sufletele lor și să o cântam împreună în concertele pe care le vom susține în acest an”, povestește Laurențiu Duță.

De-a lungul timpului, piesele trupei 3 Sud Est au avut un rol important în evoluția muzicii românești. Până în prezent, trupa a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta, unde au reușit să împărtășească emoția fiecărui single lansat, scrie rador.ro.

Previous Post

VOTAT! Angajatorii care iau la muncă persoane cu dizabilităţi vor primi indemnizaţii mai mari

Next Post

Peste 600 de recruți au fost încorporați în Armata Națională în ianuarie 2022

Related Posts
Total
8
Share