Cimișlia Social

Focuri de armă, la Cimișlia. Un bărbat fost împușcat mortal

Tragedie în raionul Cimislia, în jurul orei 17.45 un bărbat în vârstă de 65 de ani a efectuat două împușcături în direcția unui bărbat dintr-o armă neidentificată. La Serviciul de gardă a parvenit informația telefonică, precum că un bărbat în vârstă de 65 de ani, locuitor al raionului Cimișlia, în urma unui conflict la domiciliul unui consatean a efectuat două împușcături în direcția bărbatului dintr-o armă neidentificată, însă proprietarul domiciliului a fugit în locuință, împușcătrurile s-au nimerit în ușă.

După aceasta agresorul ieșind în stradă cu arma s-a deplasat la un alt consatean, în vîrstă de 59 ani, cu care se afla în relații ostile. Întîlnindu-l pe ultimul în stradă, agresorul a efectuat două împușcături în direcția acestuia în regiunea spatelui, în urma leziunilor primite bărbatul a decedat la fața locului.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul inspectoratului de poliție Cimișlia. Urmare a acțiunilor de urmărire penală, a fost pornită cauza penală, în baza art.145 alin.1 Cod Penal al RM.
Arma cu care s-a comis infracțiunea a fost depistată și ridicată. S-a stabilit că era deținută ilegal iar făptașul a fost reținut cu participarea angajaților BDS „Fulger” și plasat în izolatorul de detenție provizorie al IP Cimișlia , infractorul se afla la evidența medicului narcolog.
Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Cimislia, Cristina Vicol.

Articole asemănătoare

VIDEO: Ploaia de noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe localități din centrul țării

Redacția Regional

IMPORTANT! În ce țări pot deja călători moldovenii și în care mai sunt restricții

Redacția Regional

DETALII NOI: Militarul care a murit azi în misiune a fost strivit între două mașini

Se încarcă....