FIFA a anulat gala The Best din cauza pandemiei de coronavirus

Redacția Regional

FIFA a anunțat că ediția galei The Best va fi anulată, din cauza pandemiei cu noul virus astfel că trofeul pentru cel mai bun jucător nu va mai fi acordat.

Programată inițial în luna septembrie a acestui an, la Milano, FIFA a decis să suspende evenimentul și să nu decerneze niciun trofeu în acest an, din cauza pandemiei cu noul virus care a dus la suspendarea prematură a campionatelor, relatează cotidianul Marca.

Încă de la începutul pandemiei, forul condus de Gianni Infantino a decis ca deciziile luate la Zurich de forul internațional trebuie să se coordoneze cu forul comun și să respecte ceea ce se întâmplă în lume. De aici rezultă că singura competiție care nu a fost suspendată încă și care depinde direct de FIFA este Campionatul Mondial al cluburilor din Abu Dhabi, care va avea loc în decembrie. Anul trecut, Lionel Messi a reușit să câștige trofeul galei The Best, învingându-pe Virgil van Dijk și Cristiano Ronaldo.

De asemenea, pe lângă trofeul pentru cel mai bun fotbalist, pe parcursul galei FIFA The Best sunt acordate și alte premii precum, cel mai bun antrenor sau cele mai bune jucătoare. Mai mult, forul realizează și echipa anului.

În privința ediției Balonului de Aur nu s-a luat încă o decizie, mai ales că multe campionate au fost încheiate deja (Franța, Olanda), astfel nu pot exista șanse egale între fotbaliști.

sursa: mediafax.ro

Previous Post

Bacalaureatul din acest an ar putea fi anulat

Next Post

LIVE: Ședința Guvernului Republicii Moldova din 13 mai 2020

Related Posts
Total
8
Share