Social

Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine la cea de-a patra ediție

Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine la cea de-a patra ediție

Festivalul de mișcare sportului revine în Chișinău pentru cea de-a IV-a ediție, cu multe jocuri, competiții, distracție, muzică bună și desigur premii!

După prima săptămână de școală și grădiniță a venit timpul pentru o nouă aventură! Zis și făcut! Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță revenirea Festivalului „Bucurie în Mișcare” cu cea de a IV-a ediție!

Toată lumea care iubește mișcarea este așteptată în data de 8 septembrie, începând cu ora 11:00, pe teritoriul Parcului Dendrariu – intrarea este liberă.

Evenimentul va pune accent pe jocurile copilăriei și teambuilding, având ca scop de a reuni copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, pentru o zi plină de mișcare, muzică și culoare.

Și de această dată, organizatorii își vor surprinde publicul cu noi zone de joacă pentru copii și adulți. Astfel, în acest an, ne așteaptă și mai multă distracție. Pe lângă zonele clasice precum zona de joacă, de relaxare, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor dedica  un spațiu mai mare zonei de teambuilding și altor jocuri pentru adulți, implicând astfel public de vârste diferite.

Seara va fi culminată de un concert grandios, alături de Moldovan National Youth Orchestra, Adrian Ursu și alți interpreți îndrăgiți.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....