Explozie în orașul Cahul! Două persoane au fost salvate de pompieri

Două persoane au fost scoase de pompieri de sub dărâmăturile unei case de locuit, după ce o explozie s-a produs într-o locuință de pe strada Mircea cel Bătrân nr.35 din municipiul Cahul.

La fața locului au fost îndreptate 3 echipe de salvatori și pompieri din sudul țării. Ajunși la destinație angajații IGSU au stabilit că în urma deflagrației, o casă de locuit cu suprafața de 96 metri pătrați este totalmente distrusă, iar sub dărâmăturile acesteia se află două persoane.

Pompierii au reușit să salveze o femeie în vârstă de 72 de ani, care a fost scoasă de sub dărâmături în stare de șoc, dar și un bărbat în vârstă de 57 de ani care în urma exploziei s-a ales cu arsuri de gradul II și III. Ambii proprietari au fost internați în spitalul raional.

Potrivit primelor investigații, se presupune că explozia s-ar fi produs în urma scurgerii de gaze naturale de la un cazan. Toate circumstanțele urmează a fi cercetate de specialiști pentru stabilirea cauzei exacte a deflagrației. În urma exploziei a fost complet afectată locuința, dar și unele elemente constructive ale locuințelor din preajmă.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 277 situații de risc.

Previous Post

ONU: Peste 3,3 milioane de persoane au părăsit Ucraina de la începerea războiului

Next Post

Situația la frontieră: CÂTE persoane au intrat în țară în ultima săptămână

Related Posts
Total
6
Share