Monden

Eurovision: „Europe Shine A Light” va reuni audiențele pe 16 mai

După anularea Eurovision Song Contest 2020, EBU și membrii săi olandezi NPO, NOS și AVROTROS sunt încântați să confirme că produc un nou spectacol, „Eurovision: Europe Shine A Light”, care va fi difuzat în locul Marii Finale Eurovision Song Contest, sâmbătă, 16 mai la 21:00 (Ora Europei Centrale).

Eurovision: Europe Shine A Light va onora toate cele 41 de melodii, într-un format non-competitiv, precum va oferi și o mulțime de surprize fanilor și telespectatorilor de acasă. Spectacolul va fi găzduit de prezentatorii olandezi Eurovision, Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 și 2007) și Jan Smit.

Participanți bine-cunoscuți ai Eurovision din ultimii ani vor fi, de asemenea, invitați să participe la conectarea Europei prin melodii cunoscute din trecut, interpretate în locații emblematice europene.

Emisiunea live va dura aproximativ 2 ore. Mai multe detalii și o listă de emisiuni care vor transmite aceasta vor fi dezvăluite în săptămânile următoare. Emisiunea va fi transmisă și pe canalul oficial de YouTube al Eurovision, menționează organizatorii pe site-ul oficial al concursului.

Jon Ola Sand, Supraveghetorul executiv al Concursului în numele EBU, a declarat: „Din păcate, nu va exista un concurs Eurovision anul acesta. În schimb, intenționăm să unim Europa pe 16 mai cu un program TV unic. Noi încurajăm toți radiodifuzorii care urmau să participe la concursul Eurovision din acest an și membrilor EBU din alte țări, să difuzeze acest spectacol în spiritul unității și al solidarității.

Sietse Bakker, producător executiv la evenimentul care ar fi fost cel de-al 65-lea Concurs Eurovision a spus: „Vrem să facem un spectacol care să pună în evidență nu doar cei 41 de artiști care trebuiau să apară la Rotterdam, ci să îi inspire și pe cei de acasă și să conecteze oameni din toată Europa și nu numai în aceste vremuri dificile. Desigur, îi vom onora și pe cei care sunt afectați de criza coronavirusului și pe cei care muncesc atât de mult pentru a o combate. Să facem din acest moment un moment de neuitat din istoria Eurovision! ”

EBU(Uniunea Europeană de Radio și Televiziune) a declarat săptămâna 10-16 mai „Săptămâna Eurovisionului”.

Articole asemănătoare

VIDEO: O nouă parodie marca Zebra Show despre Paștele Blajinilor

Redacția Regional

NAT TAN a lansat o nouă piesă „ZERO”

Redacția Regional

The Motans și Alina Eremia au lansat piesa „Din Trecut”

Svetlana Gabură
Se încarcă....