Emilian Galaicu-Păun, Dumitru Crudu și Oleg Serebrian reprezintă Moldova la Salonul de Carte de la Paris

Emilian Galaicu-Păun, Dumitru Crudu și Oleg Serebrian reprezentă Republica Moldova la Salonul de Carte de la Paris în acest an, grație suportului Ministerului Culturii al Republicii Moldova și Institutului Cultural Român la Paris.

Celebrul Salon de Carte de la Paris revine în 2022, după o pauză de 2 ani (din cauza pandemiei), în format nou și cu un program inedit – lecturi, ateliere, dezbateri, conferințe, întâlniri literare și dedicații – la Grand Palais Ephémère, un loc modern emblematic din inima capitalei franceze.

În perioada 22 – 24 aprilie, scriitorii moldoveni  se vor întâlni cu publicul în cadrul evenimentului pentru a savura o dimineață poetică, a cugeta asupra rolului scriitorului într-o lume din ce în ce mai complexă, a pune în dezbatere raportul între literatură și istorie, precum și pentru a destăinui secrete din laboratorul unui scriitor și/sau traducător.

Intrarea este gratuită cu înregistrare prealabilă: https://www.festivaldulivredeparis.fr/

Abonați-vă la canalul nostru de Telegram, pentru a fi la curent cu ultimele știri din țară și de peste hotaret.me/regionalmd

Previous Post

Reținut în flagrant în timp ce a sustras telefonul unei adolescente. CE RISCĂ un bărbat din Bender

Next Post

Un judecător de la Comrat, cercetat penal pentru îmbogățire ilicită. Domiciliul, biroul și automobilul i-au fost percheziționate

Related Posts
Total
1
Share