fbpx
Economie

EA ESTE cea mai tânără miliardară pe forțe proprii din lume! Ce vârstă are

Forbes a lansat lista anuală a celor mai bogați oameni din lume, iar deținătoarea brand-ului de cosmetice „Kylie Cosmetics” rămâne pentru al doilea an consecutiv cea mai tânără miliardară pe forțe proprii, la 22 de ani.

În 2019, vedeta l-a detronat pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, carea avea 23 de ani când a făcut primul miliard, în urmă cu 11 ani, scrie Peroz.ro.

Kylie Jenner, fiica lui Kris si Caytlin și sora vitrega a surorilor Kardashian, a stârnit o mulțime de controverse anul trecut, când a fost desemnată miliardară pe forțe proprii. Mulți au contestat acest titlu, scoțând în evidență faptul că tânăra se trage dintr-o familie înstărită și foarte celebră.

Reprezentanții Forbes nu au ezitat și au venit cu un răspuns: „În ciuda ajutorului primit de la familia celebră, Kylie nu a moștenit averea, ci și-a construit-o prin propriul business. Este miliardară fiindcă la această cifră este estimată suma din conturile ei”.

Kylie a ajuns pentru prima dată pe lista miliardarilor în martie 2019, când a devenit cea mai tânără bogătașă din istoria acestei liste. Apoi, în noiembrie anul trecut, a vândut 51% din brandul ei, „Kylie Cosmetics”, către Coty Inc. pentru 600 de milioane de dolari.

Acordul, care s-a încheiat în ianuarie, a făcut ca afacerea să fie estimată la 1,2 miliarde de dolari. Kylie încă deține exclusiv celelalte 49 de procente.

Prin prisma averii sale, tânăra de 22 de ani este una dintre cele 2.095 de persoane din lume cu o avere de zece cifre:

Kylie, care este cea mai tânără și mai bogată membră a familiei Kardashian-Jenner, și-a început linia de cosmetice în 2015, când vindea rujuri de 29 de dolari.

Sursa – Peroz.ro

Articole asemănătoare

Banca Națională a Moldovei și Banca Centrală Europeană au încheiat un memorandum de înțelegere în domeniul supravegherii bancare

Anna Casian-Musteață

CONCURS! BNM a lansat concursul de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021

Anna Casian-Musteață

Agenții economici din toate sferele, sub lupa FISC-ului! Sunt preconizate verificări operative pe parcursul întregii luni

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....